Account Manager - Denmark

Vi søger en New Bizz sælger med stort drive

Content Marketing og Native Advertising er i stærk vækst – og det samme er Strossle.

Med egenudviklet teknologiplatform har Strossle indtaget positionen som Nordisk markedsleder indenfor Content Marketing distribution, etableret kontorer i 10 markeder og anbefaler i dag indhold til brugere på tværs af mere end 1000 brandsafe Nordiske medier.

Du kan læse meget mere om Strossle på www.strossle .com og på vores blog www.strossle.com/blog.

For yderligere at styrke den positive udvikling søger vi nu en stærk Account Manager til at vækste salget til direkte kunder (Annoncører). Salget vil foregå både på telefon og ved møder, som selv bookes.

Personen vil selv have ansvaret fra at finde potentielle leads til at lukke salget og efterfølgende have evalueringer og mersalg til egen kundeportfølje.

Hvem er du

·      Vigtigst er at du besidder en never-give-up mentalitet og lader dig ikke slå ud af et nej

·      Du er udadvendt og kan lide at skabe relationer

·      Du er motiveret af at nå dine mål og ser telefonen som dit vigtigste arbejdsredskab

·      Du har et højt drive og forstår at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at skabe resultater

·      Kommunikerer klart og konsekvent – mundtligt og skriftligt – og er god til at præsentere

·      Du er åben og modtagelig for at lære og har lysten til at udvikle dig i en dynamisk branche med mange udviklingsmuligheder

 

Hvad tilbyder vi

Som Account Manager hos Strossle bliver du en central del af markedets stærkeste Content Distribution Platform, og bliver ansvarlig for din egen portefølje af kunder, som du gennem dialog og rådgivning skal vedligeholde og vækste.

Du vil ligeledes indgå i et ungt, socialt, dynamisk og dedikeret team, som ønsker at gøre en forskel på den digitale front og sætte et tungt aftryk i den digitale mediebranche. Med andre ord skal du være med til at gøre en forskel.

Desuden får du

·      Stor grad af fleksibiltet og ansvar i jobbet

·      Lønpakke efter kvalifikationer bestående af fast løn, pension og bonus, fri internet og telefon samt frokostordning

·      Enkelte rejsedage, primært til vores hovedkontor i Sverige eller til andre af vores kontorer rundt omkring i Europa.

Hvor holder vi til

Vi bor i det centrale København – helt præcis på Vimmelskaftet 41A (midt på Strøget)

Det praktiske

Send dit CV med en kort ansøgning til: sanne.jensen@strossle.com. Vi vil løbende tage en samtale med relevante kandidater og ansætter personen, når vi har fundet den rette.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Sanne Sønderskov Jensen på tlf 27 28 59 36

Hos Strossle betragter vi vores medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Vores medarbejdere gør vores virksomhed unik på markedet. Vi mener ikke kun det er nok, at få de bedste medarbejdere om bord, vi har også et ansvar for at maksimere hver medarbejders potentiale ved løbende at tilbyde kurser og karriereudvikling. Til gengæld forventer vi et stort engagement og professionel tilgang fra medarbejdernes side til opnåelse af virksomhedens målsætninger og indfrielse af vores kunders forventninger.