Praktikant för rollen som Ad operator

By May 15, 2016Jobs

Strossle är ett snabbväxande medieteknikföretag. Varje dag förbättrar vi medieupplevelsen för miljontals människor genom att ge dem förslag på mer intressant innehåll och mer relevanta annonser. Bolaget startades 2013 och idag är vi ca 40 personer på kontor i Stockholm, Malmö, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Amsterdam och Madrid. I december 2015 listades Strossle som Sveriges 6:e hetaste startup i Internetworld.

Tjänstebeskrivning

I din roll som Ad Operator så kommer du framförallt att arbeta i vårt annonshanteringssystem. Ett krav är god förståelse för webben, gärna tidigare arbete i annonshanteringssystem/CMS eller liknande.

Arbetet kräver att du är noggrann, kommunikativ, analytisk, social och utan problem kan växla mellan olika arbetsuppgifter, samt har god förmåga att prioritera. I rollen som Ad Operator är det viktigt med förståelse för både teknik, statistik och analys samt för försäljning och kundnytta.

Du kommer att ha frekvent kontakt med våra säljare i Sverige, Norge, Danmark, våra kunder och återförsäljare.

Arbetsuppgifter

Mottagning och kontroll av annonsmaterial
Planering, publicering och uppföljning av annonskampanjer
Support till försäljningsavdelning
Problemlösning

Kunnskapskrav

Helst erfarenhet i rollen som något av följande: Ad Operator, Traffic, Campaign Manager, Campaign Coordinator, Social Media Manager eller Digital Specialist

Vana av webbpublicering/annonshantering
Arbetat i Annonshanteringssystem/CMS eller liknade
Goda datakunskaper och ett gärna tekniskt intresse
Förståelse för HTML, CSS & Javascript
Excel

Ansök

Skriv lite kort om dig själv och maila ansökan till natalia.butor@strossle.com